fbpx

Vanebrud #3 – Kalenderen bryder vaner

NU skal der ske en ændring! Motivationen er der! Vanen skal ændres! Og alligevel går det ikke…

Man hører så ofte, at det skyldes manglende rygrad, vilje eller motivation. Så simpelt er vanebrud bare ikke. Der skal langt stærkere redskaber til – og et af dem er din kalender!

At forsøge at ændre sine vaner er som at sidde på ryggen af en gal elefant og få den til at skifte retning. Det er energikrævende, svært at holde fokus på målet undervejs og så kan man lynhurtigt glemme, hvad det var for en vej, man skulle. Din kalender er en del af din vejviser. Endda en du kan sætte alarmer og beskeder til at blinke til dig, så du bliver mindet om retningen på de tidspunkter, du ved, at den gale elefant er sværest at styre. På den måde hjælper du dig selv til at holde fokus på din nye vaner, og hvad der skal til for at bryde de gamle.