De fem temaer hos Vanebrudspalæet

Arbejdsmiljø

Gennem vores workshops får du mulighed for at arbejde systematisk og effektivt med arbejdsmiljøet i din virksomhed. Identificér hvilke områder du kan forbedre for at skabe bedre trivsel hos dine medarbejdere.
I kan bl.a. bruge det som et led i MUS-samtaler og APV.

Ressourceoptimering

Trim arbejdsgangene ved at se på, hvilke vaner, der er dyre for din forretning. De dårlige vaner omdannes til femstjernede ideer, der optimerer arbejdsgangene, mindsker pseudoarbejde, giver besparelser og gør virksomheden LEAN.​​

Bæredygtighed

Har I fokus på bæredygtighed og fremtiden? Workshoppen fokuserer på social innovation og på at hjælpe din virksomhed eller organisation med at skabe en grøn CSR-profil, så I er investeringsværdige i fremtiden.

Virksomhedsstrategi

Vær med til at fremme din virksomheds overordnede retning og skab ideer, der fører jeres visioner og strategier til konkrete handlinger ved hjælp af vanebrudsmetodikker og vores digitale vanebrudshjælper HABITURA.

Kunderejsen

Nytænk måden I tiltrækker og fastholder kunder på. Vi kan hjælpe jer med at løfte kunde- og brugeroplevelsen, så I kommer ud på den anden side med flere leads, forbedret omsætning og kunder, som vil være sammen med jer for altid. ​