fbpx

Tema:

Virksomhedsstrategi

Visionen, missionen, værdierne

Noget af det, vi har oplevet, at topledelsen brænder for i mellemstore og store virksomheder, er deres overordnede pejlemærker: Visionen, missionen, værdierne og virksomhedsstrategien. Såfremt disse pejlemærker er gennemtænkt og afspejlet i alle dele af virksomheden – lige fra de driftige folk til topledelsen – så vil organisationens sammenhængskraft være så enestående, at man vil se det på både de hårde og de bløde bundlinjer.

Desværre forbliver pejlemærkerne ofte blot et par velformulerede ord på hjemmesiden eller smukt indrammet på et fortravlet kontor, hvor medarbejderne end ikke skænker det en tanke i deres daglige arbejde. Strategien har brug for mere end bare en grundig introduktion. Den skal omsættes til konkrete handlingstiltag, hvis pejlemærkerne skal blive integreret i virksomhedens vanesæt. Ellers forbliver det flotte ord i en støvet ramme.

Få styr på virksomhedsstrategien
Sæt operationaliseringen i system

Vanebrudspalæets metoder og vores digitale udviklingsrum i  HABITURA.COM, hjælper ambitiøse virksomheder med dette. Vi gør det muligt for ledelsen at involvere alle i at gøre visionerne til virkelighed, så medansvaret og glæden over virksomhedens rejse mod nye mål mærkes hos ALLE. Som chef er det en af de mest fantastiske fornemmelser, man kan have: Følelsen af at stå i spidsen for en betydningsfuld og velbelønnet indsats, som et fællesskab af dedikerede medarbejdere sammen bringer mod målet.

Sammen med Vanebrudspalæet kan I via foredrag minde alle om potentialet i at bringe visionen til virkelighed og anvise en enkel og praktisk vej til at sætte handling bag. Vi kan også ta’ et spadestik dybere med medarbejderinvolverende workshops. Systematisk optegner de sammen vejen fra vision til virkelighed i HABITURA.COM, så der er fuld synergi. Ring endelig til Thomas ’VovemoD’ Lütken på tlf: 60201977, og lad os tage en snak om, hvordan vi skræddersyr vores samarbejde og benytter jeres uindfriede vækstpotentiale.

Ved hjælp af vores metoder og den digitale vanebrudshjælper, HABITURA.COM, kan vi gøre jer i stand til:

  • At formulere eller gentænke jeres mission, visioner eller værdier
  • At udtænke en strategi, som indfrier visioner og mål.
  • At involvere medarbejderstaben i at omsætte den aktuelle strategi til konkrete handlinger.
  • At skabe en vanebrydende kultur, hvor udviklingen er på skinner.
  • At integrere den enkelte medarbejders fokus på strategi og værdi med hverdagens drift.
  • At gøre virksomhedsstrategien og jeres værdier til en del af virksomhedens og medarbejdernes DNA.

Har I brug for at FORANKRE jeres virksomhedsstrategi og værdIer i hele virksomheden?

Så tøv ikke et sekund med at ringe til os.