fbpx

Den flyvende start

Vanebrydende foredrag og workshops

Vi tilbyder hjælp til innovationsprocessen, forandringsledelse og idéudvikling i din virksomhed. Med et udgangspunkt i vores kernekompetencer omkring vanebrydende processer, står vi klar til at hjælpe jer trin for trin. I vælger selv om I vil starte med et foredrag, en workshop, eller I vil hoppe direkte ombord på rejsen imod en Vanebrydende kultur.

Thomas Vovemod v. TedEx Aarhus

Vanebrydende foredrag

Hver eneste vision, drøm eller nye mål din organisation higer efter at opfylde, kræver i praksis konkrete vanebrud hos en eller flere medarbejdere. Vi har alle fem fantastiske evner som fremmer disse vanebrud… og desværre også fem andre evner, som bremser alle vanebrud. Hvilken slags evner fremelsker din organisation?

Med udgangspunkt i innovationsprocesser og forandringsledelse fortæller Thomas ’VovemoD’ levende om, hvordan I skaber de vanebrud, der skal til for at nå jeres drømme. Han krydrer det med farverige fortællinger om vilde og unikke økonomiske og tilfredshedsmæssige resultater, der er skabt blandt de tusinder af vanebrydere, vi har trænet gennem tiden. De har for eksempel lært at blive kreative på kommando gennem nogle af vores særlige metodikker for idéudvikling. Undervejs beretter Thomas også om Vanebrudspalæets egne modige, medieomtalte og prisvindende vanebruds-eksperimenter.

Foredraget ‘Den vanebrydende virksomhed’ er en times målrettet og energifyldt indspark, som taler i øjenhøjde til alle dele af organisationen. Thomas ‘VovemoD’ tilpasser foredraget til ståstedet i jeres organisation og, hvis I ønsker det, retter fokus mod et af de fem temaer: Arbejdsglæde, virksomhedsstrategi, ressourceoptimering, kunderejsen og bæredygtighed. Vi tilbyder også foredraget i en online version med jeres ønskede tema.

Foredraget er særligt ideelt at udvide med en workshop til test af jeres vanebrudskultur og/eller afprøvning af konkrete teknikker.

Få et fantastisk foredrag til for eksempel jeres:

  • Gå-hjem-møder.
  • Medarbejderdage.
  • Netværksmøder.
  • Konferencer.
Vanebrydende foredrag m. Thomas Vovemod
Vanebrydende Workshop

Vanebrydende WorkshopS

I forlængelse af ovenstående foredrag, tilbyder vi vanebruds- og innovations-workshops for 5-500 deltagere. Vi arbejder altid skræddersyet med deltagernes vigtigste vanebrud i forhold til at løfte kunder, kolleger og organisation. I fællesskab kortlægges jeres vaner med 1 til 5 stjerner, og vi sætter fokus på dem, I helst vil sikre når et 5-stjerners niveau, sådan at I fremtidssikrer jeres organisation.

PERSONLIG FACILITATOR: Vi samles hos jer, hos os på Vanebrudspalæet i Aarhus eller online og vi arbejder enten i fællesskab eller i grupper med vanebrydende metoder og værktøjer. I får mulighed for at bruge vores digitale udviklingsrum i HABITURA. Så sikrer I at ingen guldkorn går tabt, og at alle kan bygge videre senere og integrere løsningerne i hverdagen.

Varighed: 1-7 timer, afhængig af jeres ønsker.

 

DIGITAL FACILITATOR: Er I nysgerrige på nytænkende former, så prøv selvsamme konsulent-fri ‘digitale facilitator. Hvert hold guides professionelt til vitalt lavere pris – og følges automatisk op på aftalte handlinger/vanebrud. Er du selv facilitator, kan du bruge denne nytænkende form til at ‘klone dig selv’ i mange af grupperummene eller ud i alle hjørner af en stor organisation. Sådan kan I skabe en kontinuerlig innovationsproces, der fører til sammenhængende 5 stjerners løsninger over hele organisationen.

Varigheden er op til fire dage afhængig af, hvordan I ønsker timerne tilrettelagt.

 

Vi har afholdt hundredvis af workshops i forbindelse med:

  • Årets medarbejderdag.
  • Konferencer m. gruppearbejde.
  • Interne/eksterne udviklingsmøder.
  • Design Sprints / marathon-løsningsudvikling.
Nye perspektiver

Vi har tænkt vanebrydende sammen med bl.a.