fbpx

Den lange rejse

Vanebrydende udviklingsprojekter, kulturforvandlinger og facilitator-træning

Når din virksomhed står overfor en udfordring, forandring eller har brug for at skub tilbage på det innovative spor, er Vanebrudspalæets forløb og vanebrydende processer, hvad I har brug for. Vi hjælper med innovationsprocessen, forandringsledelse og idéudvikling, og vi tager jer gennem forløbene trin for trin. I skal blot vælge, hvilket spor I har behov for at køre på, så er vi klar til at stige med ombord.

Velkommen til dit næste udviklingsprojekt

Vanebrydende UDVIKLINGSPROJEKTER

Kom sikkert i mål med tidsafgrænsede, nytænkende projekter og med målrettede optimeringer og lignende ved hjælp af vores digitale udviklingsrum i HABITURA. Vi kommer gerne ud og følger op, men HABITURA hjælper jer i mål med minimale konsulentudgifter. I definerer selv projektet og tidsrammen, og I kan selvfølgelig booke foredraget ’Den vanebrydende virksomhed’ som en del af forløbet til at blive skudt ekstra godt fra start – fyldt med energi og gå på mod!

Vanebrydende kulturforvandlinger

For organisationer, som gerne vil være ‘bedst i klassen’ kan vi nu hjælpe med at ’driftsliggøre udviklingsprocesserne’, så vanebrydende tænkning er en naturlig del af virksomhedskulturen. Vi forankrer kompetencer med innovationsprocesser og forandringsledelse i jeres årshjul og holder dermed medarbejdere, ledere og teams ‘konstant vanerbrydende’ og på forkant med forandringer. Når den vanebrydende kultur er en del af jeres organisation, er I mere omstillingsparate og robuste overfor forandringer, og alles handlinger og vaner bidrager aktivt til at virkeliggøre jeres visioner.

Der er mulighed for at blive optaget i vores særlige bevægelse af toneangivende virksomheder, kaldet The Habit Breakers. Kontakt Thomas ’VovemoD’ Lütken og hør nærmere om dette vanebrydende netværk.

Gruppering under udviklingsprojekt
Vanebrudsfacilitator-traening

VANEBRYDENDE FACILITATOR-TRÆNING

I facilitatortræningsforløbet gør vi udvalgte ledere og nøglemedarbejdere til effektive og vanebrydende workshop-facilitatorer, der kan stå i front på vanebrydende projekter i jeres virksomhed. Vores unikke digitale udviklingsrum i HABITURA, bliver facilitatorens ’wingman’, og tilfører således både nye og erfarne procesfacilitatorer udvidede kompetencer og helt usædvanlige nye muligheder for erfarne procesfacilitatorer.

Gennem forløbet vil de lære at guide kunder eller kollegaer frem til at vurdere vaner, aktiviteter og projekter, og hvordan I hæver disse fra 1 til 5 stjerner, så I altid har de bedste løsninger. I lærer også, hvordan I forener mål, drømme, vaner, idéer og planer i vores digitale vanebrudshjælper.

Værktøjerne gør dig i stand til at ’klone’ dig selv eller os, når der skal faciliteres mange hold på samme tid, og plenumfacilitering gøres interaktivt.

Og så kan du lade vores digitale butler stå for den praktisk opfølgning på den enkelte.

Vi har tænkt vanebrydende sammen med bl.a.