Vanebrydende online forsamlinger

Inspirerende. Involverende. Sikkert.

2020 var året, hvor vi alle måtte tilpasse vanerne akut til Corona. 2021 er året, hvor vi kan forene det bedste fra de gamle og de nye vaner – og genoptage vigtige, visionære projekter med fornyet styrke. Vi kan bakke jer op med energifyldte, nærværende og målrettede vanebrydende foredrag og workshops. Online, LIVE fra Vanebrudspalæets eventyrlige sale.
En verden på hovedet - online foredrag

Verden er vendt på hovedet

og i krisetider tilpasser vi arbejdsgangene så hurtigt, at der let sniger sig uvaner og pseudoarbejde med ind, mens vi forsøger at finde fodfæste. Omvendt opdager de fleste også nye, bedre måder at gøre tingene på.  

Thomas VovemoD’s foredrag om ‘De vanebrydende virksomheder’ er målrettet og energifyldt og indeholder fabelagtige fortællinger om, hvad der sker i vores mentale systemer, når vores indre vanevogtere og vanebrydere udfordres af små eller store forandringer. I vil lære, hvordan I trin for trin iværksætter små, men betydningsfulde vanebrud. 

Med vanebrud som anledning, kan I samtidig få skabt en social samling, som fremmer de kollega-fællesskaber, som har været pressede under Corona-afstanden. Efter ønske lader vi kollegerne tale om udfordringer, drømme, idéer og/eller konkrete handlinger i små, digitale grupperum.

VEND VERDEN SOM I ØNSKER

Large versionen: Vanebrydende mini-konference, kick off eller avanceret workshop

60-240 minutters energifyldt seance med kobling af vanebrudsindspark og samskabelses-workshop, der fører udvikling af vigtige, fælles løsninger. 

  • Mulighed for at have øvrige oplægsholdere, herunder ledelsen til at være placeret Corona-adskilt i forskellige rum i Vanebrudspalæet eller på andre atypiske lokationer.
  • Mulighed for at bruge vores online vanebrudsværktøj, HABITURA til at sikre, at hver deltager kan kaste idéer direkte op på skærmen via smartphones. Herudover at resultatet af gruppearbejdet kan fremvises direkte i plenum og at alle snakke er automatisk renskrevet og ansvar er uddelt, når I slutter. Der er automatiske reminders til alle opgaveholdere.
Online Foredrag med Thomas Vovemod
Thomas Vovemod v. TedEx Aarhus

Workshop eller indspark

Medium versionen: Indspark med workshop i break out rooms’

60-90 minutters vanebrudssession, hvor det vanebrydende indspark hver 10.-.15. min. krydres med Break out-rooms, hvor kollegerne kan drøfte indholdet og/eller udvikle mål, drømme, erfaringer, idéer og konkrete personlige handlinger. Involverende og nærværende.

Small-versionen: Indspark under jeres eget online arrangement

10-30 minutters intenst indspark, hvor I stiller om til Vanebrudspalæet fra et online arrangement, I selv har planlagt. F.eks. som en energifyldt start, en uventet overraskelse i midten eller handlekraftig afslutning. Thomas VovemoD er tidl. TEDx-Talker og netop dette korte, levende format giver mening her. 

I vælger hovedtemaet

Ligesom ved vores ordinære foredrag har I muligheden for at tilpasse online-foredraget, så den passer bedst muligt til jeres organisation. I vælger selv hovedtemaet, her er 5 retninger til inspiration: 

Arbejdsglæde

Fra strategi til virkelighed

Ressourceoptimering

Kunderejsen

Bæredygtighed


Overvejer I at samle kollegaerne online?

Ring eller skriv til Thomas VovemoD til en uforpligtende snak om jeres muligheder