Her kan I læse om de 5 forskellige teams, der vil være på klimadagen. Der vil være korte beskrivelser af de 10 jobs, du kan vælge mellem. 

Nyhedsteam

SoMe-Manager

Som SoMe managers bliver I forvandlet til eksperter i sociale medier. Det er jer der skal planlægge og formidle indhold til folket gennem de sociale medier. I skal på dagen planlægge og udforme billede, tekst og/eller video-opslag til de sociale medier og lokale SoMe-grupper.

Journalist

Som journalister får I skriveblokken i hånden og får til opgave at være dagens formidlere og mediernes kontaktpersoner. I skal interviewe, skrive artikler og kontakte de lokale medier, så I kan få jeres nyheder ud i byen.

Grafisk Team

Plakatdesigner

Som plakatdesignere bliver I forvandlet til grafikere for en dag. Med designplatformen, Canva, som jeres assistent skal I planlægge og udforme plakater, som I skal hænge op diverse tilladte steder i byen.

Invitationsdesigner

Som invitationsdesignere får I til opgave at skrive og designe en invitation til Familiens KlimaTopmøde, som skal i byens postkasser. Med designplatformen, Canva, som jeres assistent får I rig mulighed til at prøve forskellige designs af, så I kan få bragt den helt rigtige invitation ud til byens borgere.

Happening Team

Underholder

Som underholdere får I til opgave at planlægge og øve en opmærksomhedsskabende begivenhed, som skal vises på et centralt sted i byen. Herunder kan det være dans, musik, skuespil eller en flash mob – kun fantasien sætter grænser.

Event tekniker

Som event teknikere får I ansvaret for at skaffe, bygge eller sy de kostumer, rekvisitter og kulisser, som underholderne skal bruge.

Mad-event Team

Mad-værter:

Som en del af mad-workshop-holdet er I med til at planlægge et mad-event for borgerne. I får på klimadagen til opgave at planlægge – sammen med en lokal kok – hvordan borgerne bedst muligt kan opdage sansemulighederne i grøntsager. I skal også finde ud af hvilke grøntsager og urter der skal bruges til maden samt klargøre diverse ting eventet.

Event-Værter:

Som en del af værtsholdet er I med til at planlægge et mad-event for borgerne. I får på klimadagen til opgave at planlægge hvordan deltagerne til eventet, bedst muligt bliver rystet sammen under ankomst, fællespisning og oprydningen, samt hvordan der skal pyntes op.

Transport-event Team

Elbil-værter:

Som en del af elbil-teamet er I med til at planlægge et transport-event for borgerne. I får til opgave at planlægge og afprøve sjove og spændende event-lege, som kan svare borgerne på deres vigtigste spørgsmål vedrørende el-bilstyper, strøm & opladning og bil-økonomi, samt planlægge hvordan standen skal se ud. På klimadagen vil der også være diverse el-transportmidler som I kan se (og prøve)

Elcykel-værter

Som en del af elcykel-teamet er I med til at planlægge et transport-event. I får til opgave at planlægge hvordan man bedst kan inspirere og engagere borgerne til at bruge elcykler til daglig transport og aktive cykelferier, samt hvordan standen skal se ud. På klimadagen vil der også være diverse el-transportmidler som I kan se (og prøve).