Vanebryderne bag

Med Vanebrudspalæet anno 2020 i ryggen kan I sætte udviklingen på skinner med et endnu højere niveau i jeres organisation. Vores vanebrydere, metoder og værktøjer er en katalysator for ambitiøse drømme, 5 stjerners vaner, vilde idéer, skarpe planer og handlekraftige vanebrud.

Vanebrudspalæet er ikke alene et valg af en positiv, energifyldt og farverig tilgang til organisationsudvikling, samskabelse og forandringsledelse. Det er også et valg af et systematisk og målrettet koncept, bygget til de allermest toneangivende organisationer.

mission

5/5

Det er Vanebrudspalæets mission at hjælpe ledere og medarbejdere med at være til 5 stjerners betydning for sine interessenter.

 

 

 

‘Når du rækker efter stjernerne,

er det tænkeligt at du ikke når dem.

Men du får aldrig mudder på hænderne’

LEO BURNETT

vision

5/5

 

Pr. 1.1. 2025 ønsker vi at vores udviklingsmetoder og tilhørende digitale værktøjer har været til målbar betydning for menneskeheden.


VANEBRYDERNE

Thomas Vovemod Lütken

Stifter, organisatorisk vanebryder og eventyrer

Under opbygningen af en grafisk virksomhed med 100 ansatte fra 1999-2004 fik Thomas blik for, hvordan virksomheder opbygges af hundredevis af små vaner og rutiner, og hvordan ledere og medarbejdere sammen kan løfte disse til 5 stjerner med vanebrydende teknikker.

Fra 2004-2019 har Thomas på egen hånd hjulpet mere end 500 toneangivende organisationer til vanebrud med sit eget usædvanlige metodesæt.

Thomas er medstifter af den prisbelønnede GIVISME-bevægelse i Aarhus og af verdens måske mindste velgørenhedsorganisation, SMILING, som bl.a. er kendt for at sprede smil på Dødens Avenue i Honduras. Et projekt som blev transmitteret i alle Honduras’ største medier.

Thomas er TEDx-TALK’ER og er optaget som medlem af Akademiet for Social Innovation.

SØREN HOFFMANN HANSEN

Innovatør og historiker

Søren er InnovationsDirektør i Vanebrudspalæet pr. 1.11.2021.

Hermed afslutter han en 19 års epoke som manden i udviklingsførertrøjen på VidenDjurs – en kreativ legeplads, hvor innovation og vi-gør-det-sgu mentaliteten blev hans hjerteblod. 

I tæt partnerskab med andre ildsjæle skabte Søren historien om en lokal erhvervsskole, der gik nye veje i branchen, og som har trukket flere tusinde elever fra hele landet til Grenå. Blandt andet lykkedes det at starte 3D College, der i dag kan bryste sig af at være i verdenseliten af grafiske skoler. Danmarks eneste spilgymnasium Game College fulgte efter, sammen med et brasiliansk fodboldgymnasium, økosystemet Game Hub Denmark med spiliværksætteri. Desuden, ikke mindst: En drømmeuddannelse for mange unge storbyboere med visionen om at starte eget landbrug med inspiration fra den store verden: Global Organic Farmer på Kalø Økologiske Landbrugsskole.

Nu er Søren med til at gøre en forskel i Vanebrudspalæet. 

Niels Holm

Adfærdspsykolog & ph.d.

Niels er uddannet cand.psych og ph.d. Han holder dagligt til på forskergangene Aarhus Universitet, men er medejer, og medvirker som medudvikler og kursusafholder i Vanebrudspalæet med alt, hvad der er værd at vide om nudging, adfærdsdesign og adfærdspsykologi.

Niels har i høj grad tilført nyt blod til vores velafprøvede vanebrudsmetoder og vores digitale vanebrudshjælper, HABITURA, med sin store indsigt i menneskelig adfærd. Meget vigtigt, når gode intentioner skal gøres til reelle adfærdsændringer i offentlige og private organisationer.


KOM TIL LABORATORIEKAFFE I VANEBRUDSPALÆET OG HØR MERE

Så ring eller skriv til Søren Hoffmann Hansen og invitér dig selv.