Velkommen ombord

på din helt personlige

Vanebruds
rejse

Vanebrudsrejse

Vanebyen: Kend dine vaner

Vores vaner bla bla bla…gentagende handlinger som bliver en standart indstilling i bestemte situationer bla bla.. De vaner som er knap så gode og forhindre det bedste i at være muligt skal lokaliseres i vanebyen for at vi kan arbejde med dem bla bla bla.

Det første stop på rejsen er
Drømmen

Her er himlen altid blå, solen skinner altid, fuglene flyver højt og alle er glade. Her er der ingen grænser. Det er her drømmen befinder sig. På vanebrudsøen er det her drømme og nye målsætninger bliver til. Denne del af øen vogtes af vanebryderen … som beskytter dit drømme senarie. bal bla bla (dummytekst)

Næste stop på rejsen er
Ideen

Nu har vi ses drømmen, nu er det tid til ideen. I Ideen er her hvor kreativiteten og tænkerne er. Der er ikke en ting her som er ens. Den er præget af utraditionelle landskaber og farver. Her skal tankerne flyder og det er her ideerne til hvordan drømmen som er afklaret skal findes. Så lad dig inspire af det nye, uvisse og skøre og kom med ideer. De kan være alt store, små, dårlige og gode, alle ideer er velkommene. så sæt dit præg på Ideen og lad vanebryderen tag sig af dem for nu.

Næste stop på rejsen er
Planen

I Planen er der travlt det handler om teknik og udholdenhed, motivation og viljestyrke. Her handler det om handling, realisere de bedste 5-sjernes ideer som ide-vanebryderen vogter. Det er også her man skal kæmpe mest med sine egne vanevogtere, som gerne har svært ved at slippe de gode gamle vaner. Det er her planen for vanebruderejsen skal lægges og her man skal begynde at give den liv. Planen er et meget vigtgit stop på rejsen og det er tit her folk falder fra, men med planens vanebryder til at holde vogterne væk, kan det ikke gå galt. 

Lad os tage mod endestationen Vanebrudet

Kom til laboratoriekaffe i vanebrudspalæet og hør mere

Så ring eller skriv til Søren Hoffmann Hansen og invitér dig selv.

  • +45 27 26 77 45
  • hansen@vanebrud.dk